Kyowa Kirin

Η Prostrakan, μία εξειδικευμένη Φαρμακευτική εταιρία με έδρα τη Σκωτία, μετονομάστηκε σε Kyowa Kirin από τις 18 Απριλίου 2016.
Η Prostrakan εξαγοράστηκε από την Kyowa Hakko Kirin Co. Ltd. (KHK) με έδρα το Τόκιο το 2011 και η Ιαπωνική εταιρία αποφάσισε ότι, με στόχο να παρουσιάσει μία συνεκτική εικόνα παγκοσμίως, όλες οι Δυτικές θυγατρικές της Φαρμακευτικές εταιρίες να εναρμονιστούν με την επωνυμία της Kyowa Kirin. Η επιχείρηση της Prostrakan με έδρα το Galashiels θα συναλλάσσεται ως Kyowa Kirin International plc με τις θυγατρικές των διαφόρων χωρών να υιοθετούν την επωνυμία της Kyowa Kirin στις τοπικές επωνυμίες των εταιριών τους.

Εκτός από την αλλαγή της επωνυμίας, η κίνηση αυτή δεν θα έχει επιπτώσεις στην επιχειρηματική δραστηριότητα, η οποία λειτουργεί στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Την καινούρια μας ιστοσελίδα μπορείτε την βρείτε εδώ Kyowa-Kirin website

SMB

Η βελγική SMB είναι μια καινοτόμος φαρμακευτική εταιρεία με διεθνείς ορίζοντες. Στόχος της είναι να εξελιχθεί σε ηγετική ευρωπαϊκή δύναμη στον τομέα των συστημάτων χορήγησης φαρμάκων από του στόματος ή μέσω των πνευμόνων.
Για περισσότερα από 50 χρόνια η SMB αξιοποιεί την εμπειρία και την τεχνογνωσία της καθώς και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να εντοπίζει και να
αναπτύσσει συστήματα παροχής φαρμάκων (drug delivery systems) ειδικά σχεδιασμένα για επιλεγμένα δραστικά συστατικά, ώστε να βελτιώνονται
τα αποτελέσματα των ασθενών ως προς την:

Αποτελεσματικότητα (ενισχύοντας την βιοδιαθεσιμότητα, διαλυτότητα κ.λπ.)
Ασφάλεια με τη χρήση μικροτέρων περιεκτικοτήτων ίδιας αποτελεσματικότητας
Ανοχή και συμμόρφωση του ασθενούς

Η SMB δραστηριοποιείται σήμερα σε περισσότερες από 40 χώρες.
Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της εταιρίας πατώντας εδώ.

smb_colored_vector

Ποιοι είμαστε
Είμαστε μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία από φαρμακευτικά προϊόντα γενικευμένης χρήσης που προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και
πνευματικής ιδιοκτησίας σε άλλες φαρμακευτικές εταιρείες.Έχουμε αποδεδειγμένο ιστορικό στην εξασφάλιση κανονιστικής έγκρισης πριν από την
εκπνοή των ευρεσιτεχνιών και έχουμε λάβει άδειες κυκλοφορίας σε περισσότερες από 140 χώρες μέχρι σήμερα. Η εταιρεία μας αντλεί από τις αναπτυξιακές και
παραγωγικές δυνατότητες της μητρικής εταιρείας της, την Teva Pharmaceuticals Ltd (NYSE και TASE: TEVA), οι ειδικοί Έρευνας & Ανάπτυξης των οποίων διατηρούν ένα
ισχυρό αναπτυξιακό πλάνο.

Τι κάνουμε
Παρέχουμε γενόσημα φαρμακευτικά προϊόντα για ανθρώπινη χρήση, κυρίως με τη μορφή δισκίων, καψουλών και ενέσεων.
Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει μια αυξανόμενη σειρά εξειδικευμένων προϊόντων ακόμα και ογκολογίας σε φαρμακοτεχνικές μορφές οι οποίες συμπεριλαμβάνουν μορφές παρατεταμένης αποδέσμευσης, χορήγησης από στόματος, στερεές, ημι-στερεές, αιωρήματα, διαδερμικά, υπόθετα, κρέμες, αλοιφές, υγρά και ενέσιμα προϊόντα.

Οι τοποθεσίες μας
Η εταιρεία μας έχει τοπική παρουσία στην Ισλανδία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Βραζιλία και την Αυστραλία. Παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα στα περισσότερα ευρωπαϊκά έθνη και έχουμε άδειες κυκλοφορίας σε ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές όπως η Ρωσία, η Πολωνία, η Λατινική Αμερική και η Ασία.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της εταιρίας πατώντας εδώ.

Η Intas είναι μια κορυφαία, κάθετα ολοκληρωμένη παγκόσμια φαρμακευτική εταιρία παρασκευής, παρασκευής και
εμπορίας φαρμάκων.

Η επιτυχία και η αδιάλειπτη ανάπτυξη της Intas έγκειται στην κλινική εκτέλεση επιτυχημένων και στρατηγικών κινήσεων που έγιναν στους τομείς της μεταποίησης, της Βιοτεχνολογίας και των παγκόσμιων επιχειρήσεων για τρεις δεκαετίες, με παρουσία στο καρδιαγγειακό σύστημα (CVS), τη διαβοτολογία, τη γυναικολογία, τη στειρότητα, την αναπνευστική φροντίδα, τη γαστρεντερολογία, τη διαχείριση του πόνου καθώς και σε άλλα θεραπευτικά τμήματα.

Η Intas είναι παρούσα σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως με ισχυρές υποδομές πωλήσεων, μάρκετινγκ και διανομής σε αγορές όπως η Β. Αμερική, η Ευρώπη, η Κεντρική και Λατινική Αμερική, η Αφρική, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία.

Η παγκόσμια στρατηγική της Intas περιλαμβάνει συμμαχίες με κορυφαίες εταιρίες Παγκόσμιας Φαρμακευτικής για ανάπτυξη και διανομή προϊόντων καθώς και άμεση διανομή προϊόντων.

Η Intas έχει αναλάβει ουσιαστική δέσμευση για την Βιολογική Επιχειρηματική Μονάδα της από πλευράς δημιουργίας δυνατοτήτων Ε & Α, κατασκευής και μάρκετινγκ για το βιοτεχνολογικό της χαρτοφυλάκιο. Όπως και σήμερα, η Intas εμπορευματοποίησε 11 βιολογικά προϊόντα και συνεχίζει τις προσπάθειες Ε & Α σε περιοχές χρόνιων ασθενειών όπως ογκολογία (καρκίνος), ρευματολογία, αυτοάνοσα, νεφρολογία, οφθαλμολογία και θεραπείες με βάση το πλάσμα.

Η Intas έχει πραγματοποιήσει στρατηγικές επενδύσεις σε δέκα εγκαταστάσεις παραγωγής παγκοσμίως. Μεταξύ αυτών, οι εγκαταστάσεις αυτές έχουν λάβει εγκρίσεις από διάφορους σημαντικούς διεθνείς ρυθμιστικούς φορείς, συμπεριλαμβανομένης της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA).

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της εταιρίας πατώντας εδώ.

SWITCH THE LANGUAGE