23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας

 Η εταιρεία anaBIOsis πρωτοπόρος στη παρηγορική φροντίδα του ογκολογικού ασθενή, συμμετείχε στο 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας που πραγματοποιήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου- 1 Οκτωβρίου 2023 στα Ιωάννινα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εταιρεία anaBIOsis ήταν χρυσός χορηγός και δίπλα στο πλευρό των ογκολογικών ασθενών.

15η Επιστημονική Συνάντηση Αλγολογίας

Η εταιρεία anaBIOsis, συμμετείχε στη 15η Επιστημονική Συνάντηση Αλγολογίας που πραγματοποιήθηκε στις 24-25 Ιουίου στη Κέρκυρα. Το συνέδριο είχε ως θέμα τον « χρόνιο πόνο στο γηριατρικό πληθυσμό. Tο γήρας αναπόφευκτο, η ανακούφιση του πόνου εφικτή».

25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναισθησιολογίας

Η anaBIOsis, μία εταιρεία με ισχυρή παρουσία στον χώρο της αναισθησιολογίας με πρωτότυπα και γενόσημα σκευάσματα , έδωσε το παρόν στο 25ο Πανελληνιο Συνέδριο Αναισθησιολογίας που πραγματοποιήθηκε στις 11-13 Μαίου 2023 στη Κέρκυρα.

29o Eλληνικό Συνέδριο Κλινικής Ογκολογίας

Το 29o Eλληνικό Συνέδριο Κλινικής Ογκολογίας διεξήχθη στις 5-8 Aπριλίου του 2023 στην Αθήνα και η εταιρεία anaBIOsis, ήταν εκεί. Το συνέδριο διοργανώθηκε από την  Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ). Στο επίκεντρο του συνεδρίου, η Επιστήμη, η Τεχνολογία, ο Άνθρωπος, το αδιαίρετο τρίπτυχο που αποτυπώνει το νέο πρόσωπο της Ογκολογίας το 2023.

Nέα ιδιόκτητα γραφεία

Η πορεία της εταιρείας anaBIOsis τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά ανοδική, επενδύοντας παράλληλα τόσο σε ποιοτικά προϊόντα και στο ανθρώπινο επιστημονικό

δυναμικό της, όσο και σε νέες εγκαταστάσεις. Από το 2020 η anaBIOsis  διαθέτει νέα ιδιόκτητα γραφεία που στεγάζουν το ανθρώπινο δυναμικό της που με πίστη και αφοσίωση εργάζεται υπεύθυνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του Έλληνα ασθενούς. Η νέα διεύθυνσή μας είναι η εξής:

Παράπλευρος Λεωφόρου Κύμης 3-7,

ΤΚ: 14122,  Ηράκλειο, Αττική

Σημαντική δωρεά στο Υπουργείο Υγείας

Στο πλαίσιο της κρίσιμης συγκυρίας για τη χώρα όσον και με δεδομένη την ανάγκη για πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό για την καταπολέμηση της διάδοσης του Κορωνοϊού COVID-19 για την προστασία των υγειονομικών λειτουργών, η εταιρεία anaBIOsis, προέβη σε σημαντική δωρεά υλικών στο Υπουργείο Υγείας.

Salus Index 2019

Eτήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά

Η εταιρεία anaBIOsis, προσέθεσε στο ενεργητικό της μια ακόμη τιμητική διάκριση μια και βραβεύτηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά με Αριστείο Επιχειρηματικότητας για τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες.

Ο εκδοτικός οργανισμός NEW TIMES PUBLISHING διοργάνωσε για μία ακόμη χρονιά την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019 στο Grande Bretagne Hotel Athens.

Κατά τη διάρκειά της δόθηκαν οι φερώνυμες διακρίσεις αριστείας αφενός στους εκπροσώπους της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ και αφετέρου σε σημαίνουσες προσωπικότητες του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ που διακρίθηκαν για τις επιστημονικές επιδόσεις τους.

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλγολογίας

Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλγολογίας διεξήχθη στις 8-10 Νοεμβρίου 2018 στην Αθήνα και η εταιρεία anaBIOsis, ήταν εκεί.
Φιλοδοξία της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας ήταν να αποτελέσει το σημαντικότερο γεγονός της τελευταίας διετίας στο χώρο της Αλγολογίας, έχοντας ετοιμάσει ένα άρτιο και πρωτοποριακό επιστημονικό πρόγραμμα που προσπάθησε να καλύψει όλες τις σύγχρονες τάσεις στην αντιμετώπιση του πόνου.

SWITCH THE LANGUAGE