Σημαντική δωρεά στο Υπουργείο Υγείας

Στο πλαίσιο της κρίσιμης συγκυρίας για τη χώρα όσον και με δεδομένη την ανάγκη για πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό για την καταπολέμηση της διάδοσης του Κορωνοϊού COVID-19 για την προστασία των υγειονομικών λειτουργών, η εταιρεία anaBIOsis, προέβη σε σημαντική δωρεά υλικών στο Υπουργείο Υγείας.

Salus Index 2019

Eτήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά

Η εταιρεία anaBIOsis, προσέθεσε στο ενεργητικό της μια ακόμη τιμητική διάκριση μια και βραβεύτηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά με Αριστείο Επιχειρηματικότητας για τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες.

Ο εκδοτικός οργανισμός NEW TIMES PUBLISHING διοργάνωσε για μία ακόμη χρονιά την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019 στο Grande Bretagne Hotel Athens.

Κατά τη διάρκειά της δόθηκαν οι φερώνυμες διακρίσεις αριστείας αφενός στους εκπροσώπους της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ και αφετέρου σε σημαίνουσες προσωπικότητες του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ που διακρίθηκαν για τις επιστημονικές επιδόσεις τους.

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλγολογίας

Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλγολογίας διεξήχθη στις 8-10 Νοεμβρίου 2018 στην Αθήνα και η εταιρεία anaBIOsis, ήταν εκεί.
Φιλοδοξία της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας ήταν να αποτελέσει το σημαντικότερο γεγονός της τελευταίας διετίας στο χώρο της Αλγολογίας, έχοντας ετοιμάσει ένα άρτιο και πρωτοποριακό επιστημονικό πρόγραμμα που προσπάθησε να καλύψει όλες τις σύγχρονες τάσεις στην αντιμετώπιση του πόνου.

SWITCH THE LANGUAGE